hittade lite saker

                                         Vurpan i skidbacken

 

 

Nu står Bertil Svensson på start linjen. Han kommer i full fart mot hoppet. Men, ska han lyckas göra en ugly grab uppe i luften???? Jaa ,han gör det! Han far med ansiktet ner i snön och tappar ena skidan, ena staven råkar han pricka på Stig Johanssons fot. Samtidigt som staven sticker igenom skon, hör man ett skrik:

-Ajj!

Slutet på historien blev att: Stig Johanssons fick inte åka skidor på några veckor. Det gick bättre för Bertil Svensson för han fick hjälp av en gumma upp från snön.

 

 

 

 

Av: Linn och Oskar.

HAHAH, braaa ehm humor kanske?? den skrevs för längesen, har hittat fler konstiga saker jag har skrivit på skoldatorn;S;S
 här ääääääääääär en till,
 

                                     Sköldpadda

Det var en gång en kulle. Gumman kom och tittade plötsligt knakade det till det kom först stenar tyckte gumman åh sen då kom det fram en banan med ögon gumman ryckte till åh sen kom ett stort fult huvud fram och då kom som linjer och då började gumman springa men då såg gumman att det var en jätte sköldpadda hon sprang ändå gumman hette Amelia då sprang Amelia upp                             runt runt och sen                     fortsatte hon och sen                                    fortsatte hon                                  och fortsatte hon                                     sen kom hon hem!                                    

hahaha???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0