Några från helgen


London

heeeeeeeeeeere we come! Jag mamma och syster ska dit i maj/april. Det är en födelsedagspresent till älskade Jennifer som fyllt 20 år för ett tag sen♥kan knappt fatta att den lilla plutten är så stor nu hehe, Lääääängtar såå jävla mycket alltså och får inte spendera mycket pengar på ett tag för det blir att shoppa för livet.


Nu-> träning!

Sitter och tittar på hockeymatchen men känner att det är jag själv som behöver röra på sig, så jag ställer mig på löpbandet tills jag inte orkar mer,ska nämnligen få igång mig själv på 100 dagar med hjälp av träning och äta nyttigare så, wish me good luck
Skulle inte ha något emot att springa på den här stranden

ni har rätt att veta sanningen om oss


kill me

Idag har man haft 2 prov och åkt på dom efterlängtade längdskidorna, det var kul;). Efter det har jag varit hemma och chillat med Alex(jag håller på somna framför tvn och han spelar, socialt). Sen har jag och Matilda tagit oss upp till vitbergsstugan och självklart tillbaks.. och nu sitter jag här och ska se på big brother och såg just att det inte alls hade börjat, hade för mig det var den 19 jan, men det är den 19 feb. NU sova pga av en enormt slitande dag. Godnatt!


bjuder på en bild för många helger sedan

skridskor

Hemkommen efter en match på hockeyplan. Jag pappa och 2 tjejer i 12års åldern mot 2 småttingar i 9års åldern, men dom var grymma må jag säga! Hade värsta bra självförtroende i början att det skulle gå lätt som en plätt men ja...NÄ verligen inte. Efter det ställde jag mig på löpbandet ett tag vilket var för längesendan. Nu ska jag se några klipp av Pll som jag har missat och sedan sova, sköntsköntskönt godnatt på er!
vafan går det inte att ladda upp bilder för då.oschysst spel, serious game

nice pic

kära vänner

söta


filmtips

Legendary

vi drar till fjällen,fest hela kvällen, ute och glider med snowboard och skidor...

Imorgon far jag alex och mamma och pappa till Ammarnäs. Vi stannar tills söndag:D Blir även ett stopp på dollarStore$$$ och se vad det finns för utbud där
Min lilla älskling har fått halsfluss så han blir det att rå om, ni får ha det så bra där hemma mina vänner!♥

RSS 2.0