idag

sticker jag och daniella samt hennes mamma till korpiolombilo! ha det så bra här hemma♥

dagens schema

på skolan var det först pshykologi,vård,Medicin och till sist Engelska och nu sitter jag hemma och orkar inte göra någonting.. känner mig sjuk. är förkyld har feber osv, men man orkar som inte missa något av skolan
blir nog att se de missade avsnitterna av pll nu

varför var jag sådär brun för bara 4 veckor sedan..vart har du tagit vägen sol

parfymer

nu har jag äntligen beställt den! underbaraste lukten som finns. Ett tips är att beställa den på www.nordicfeel.se <<  fri frakt och billigare än ordinarie pris. 








vi köpte även Curious, har haft den förut (mammas egentligen) och den lukar supergott och nu beställde vi den i 100 ml för endast 245kr!

bilder

från tjejkvällen osv!
söta matilda
och en söt emma med megalångt hår
HAHA vad hände med sanna

fråga

fick en fråga om hur länge jag fixade mig på morgonen , när jag stiger upp osv! så nu ska jag berätta om mina intressanta mornar.
Om jag börjar kl halv 9 så har jag alarmet på halv 8. Då ligger jag kvar i cirka 10 min och efter det går jag upp och sminkar mig,fixar håret lite och klär mig, sen borstar tänderna. Jag måste fara från skolan 20 min innan jag börjar så.. jag tar alltså på mig ca 30 minuter för att göra mig klar,vilket är rätt snabbt..men jag orkar som inte vara tillfixad där;)

dålig uppdatering

det ber jag om ursäkt för, kanske kommer tider framöver där jag skriver mer, hoppas på det;) har som inte kommit igång efter sommarlovet..
skolan rullar på bra och jag är typ tagg på skola imorgon;) inte normal va?.
min helg: i fredags så var jag alex maja och pontus på bio och såg apornas planet (den var asbra!) värd att se osv. igår var jag med matilda och elin och såg saw filmerna..eller ja det blev 2 st;)haha..också kom alex robin och wå och var där ett tag, vi somnade runt halv 6 och vaknade halv 3 .. och jag är trött nu?!?!?
ikv har jag sett IDOL med mamma och pappa, är helt besatt i vissa låtar som var med ikväll
NU ska jag börja rulla av (kan man säga så?)  avrunda kanske låter bättre.
gonattt på er
en glad bild

RSS 2.0